Connect with us

Makyaj

2020 Makyaj Modası Nasıl Olacak?

2020 Makyaj Modası Nasıl Olacak?

Makyaj bir kadının en önemli aksesuarlarından biridir. Makyaj, istenilen görünüme ulaşmayı sağlar. Bakımlı ve güzel bir görünüme sahip olmak için doğru makyajın uygulanması gerekir. Kullanılacak ürünün kalitesi ve yüze uygunluğu da son derece önemlidir. Bu nedenle ilk olarak doğru malzemeler tercih edilmelidir. Makyajın o yılın trendine uygun olması da bir o kadar önemlidir. Eski tarz ve renklerin kullanımı kişinin demode bir görünüm kazanmasına neden olabilir. Gelecek sezon yanı 2020 Makyaj Modası Nasıl Olacak? Sorusunun cevabı bu yazıda verilmektedir.

Renk Cümbüşü

2020 yılı tam bir renk yılı denebilir. Hem göz hem de yüz kısmında çarpıcı ve canlı renk tonları kullanılmakta. Bu yıl için yüzü yumuşatma yönelik makyajlar çoğunlukta. Bunun içinde tek renk allıklar kullanılıyor. Genellikle pembe ve tonları tercih edilmiş; buda kişiyi daha masum ve canlı göstermiş. Gözlerde iste neon renkler kullanılmaya devam ediliyor. Uygulama, düz bir çizgi yerine daha dağınık şekilde. Bronzlaştırıcılar yine var ancak daha silik. Bronzlaştırıcı kullanılan makyajların devamı sade şekilde tamamlanmış. Renkli göz kalemleri ve eyelinerlar, bu sene de kullanılmaya devam ediliyor.

Sadece Renk Değil

2020 yılında makyajlar renkli ve dikkat çekici olsa da; makyajın tamamlayıcısı olan kirpik ve kaşların önemi de oldukça fazla. Bu sene de doğal kalın kaşlar ve dolgun kirpikler dikkat çekiyor. Kaşlarınız seyrek ya da az ise, kaş kalemleri ile hafif dokunuşlar yapılabilir. Kirpikler de bir o kadar önemli. Dolgun kirpikler her zaman dikkat çekmiştir. Dolgun bir kirpiğe sahip olmak için 2 maskaradan yararlanılabilir. Maskara uçları farklı işlevlere sahiptir. Dolgun kirpik için önce kirpikler uzatılmalı sonra dolgunlaştırıcı bir uç kullanılmalıdır.

Makyajda en önemli nokta dengedir. Yüze uygun ve dengeli bir makyaj her zaman daha güzel ve zarif gösterecektir.

Yorum yapmak için tıklayın

Yorumunuz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advertisement
Yukarı